ŞANLIURFA / CEYLANPINAR - GELLEGÖÇ İLKOKULU

GELLEGÖÇ İLKOKULU

Adres
BÜYÜKÇAYLI MAH. GELLEGÖÇ KÜME EVLERİ NO 100 İÇ KAPI NO 1 CEYLANPINAR / ŞANLIURFA
Vizyon
Vizyonumuz kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Misyonumuz okulumuzda Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçlarının gerçekleştirilmesi, sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi, teknolojik yeniliklerin eğitime kazandırılması, soran, sorgulayan, araştıran ve gelişen bireylerin yetiştirilmesine ortam hazırlanması, kurumda çalışanların etkinliğinin, verimliliğinin ve kurumumuzdan hizmet alanların memnuniyetinin artırılmasını sağlayarak kurallara uyan, hakkaniyet ölçülerini bilen, hoşgörüsü yüksek, vasıflı ve düzeyli bireyler yetiştirebilmektir.
Öğretim Şekli :tam gün
08.20-15.10
Kalorifer(Elektrik)
Özel araçlarla
yok
Okulumuz il merkezine 125 km ,ilçe merkezine ise 70 km mesafededir.